MACA

IMG_2316

Najstarija i najmudrija, Maca je mješanka koja je sa nama od 2005. godine, nakon što je pronađena u šumi. Mirna je i poslušna, jedina mana joj je što jako voli jesti, što se vidi i po njoj. Boji se stepenica, grmljavine i fotografiranja.

REKS

IMG_0208

Reks je član naše obitelji od studenog 2013. godine. Reks je patuljasti schnautzer, što već jako puno govori o njemu. Voli se igrati sa lopticom, voli se češkati po trbuhu i leđima, a nikako ne voli ostati sam u kući, pa nas svaki put iznenadi nekom nepodopštinom.

IMG_1983

CATY

IMG_0729

Caty je mačka koju su odgojila 2 psa , pa i ona misli da je pas. Sa nama je od srpnja 2014. godine. Najviše se voli igrati sa Reksom, voli se maziti, voli skupljti stvari poput hrčka, pa svašta možemo pronaći u njenoj kućici dok ju pospremamo.

HRČCI

Sivka, Bjelko i Bjelkan

IMG_1322

Budući da su aktivni noću tijekom dana uglavnom spavaju. Zanimljivo je da su jednom prilikom pobjegli iz ambulante i preživjeli puna dva dana u ” divljini” na livadi ispred ambulante prije nego što smo ih našli.

ZAMORCI

Šara i Pigi

IMG_2397

Ove dvije dame posljednje su se pridružile našoj obitelji. Stare su 3,5 mjeseca. Jako su druželjubljive, zaigrane i uvijek pri jako dobrom apetitu 🙂